Sinucidere la Mioveni! A sărit de la etajul trei și a murit la câteva ore la spital!

0

Tragedie noaptea trecută pentru familie din Mioveni după ce o femeie a vrut să își pună capăt zilelor și a sărit pe geamul locuinței aflat la etajul trei al locuinței. Din primele informații se pare că aceasta suferea de afecțiuni psihice, iar la un moment dat a rămas nesupravegheată de către membrii familiei, a dechis geamul apartamentului și a sărit. În urma impactului cu solul, femeia suferit mai multe răni grave, dar a fost găsită inconștientă, dar în viață.

Aceasta a fost preluată de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș care i-a acordat primele îngrijiri medicale, au intubat-o și au transportat-o de urgență în comă la spital. Medicii au depus toate eorturile pentru a o ține în viață, dar în cursul nopții bătrâna a pierdut lupta cu viața și a murit.

Mai mult, se pare că femeia nu este la prima tentativă de sinucidere, în trecut încercând de mai multe ori să își ia viața, motiv pentru care se afla sub medicație pentru afecțiunile psihice de care suferea. Din câte se pare, aceasta a mai fost internată în spital pentru problemele medicale, dar, din nefericire, boala nu a putut fi ținută sub control, motiv pentru care a recurs la sinucidere.

Momentan nu se cunoaște dacă femeia a lăsat un bilet de adio, dar oamenii legii s-au deplasat la fața locului pentru demararea cercetărilor în urma cărora se vor stabili cauzele exacte ale tragediei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata