Sinucidere sau crimă? Doi copii rămași pe drumuri!

0

Un bărbat a fost găsit mort de soție în fața blocului după ce a căzut de la etajul patru al apartamentului în care locuiau. Bărbatul, de 38 ani, era inginer și lucra pe un șantier naval din Olanda, iar de câteva zile venise în țară pentru a petrece timp cu soția și cei doi copii. Urma să plece mîine înapoi, fără ca nimeni să se gândească la trageida care urma.

CITEȘTE ȘI: SE ÎNCHIDE TRANSFĂGĂRĂȘANUL! AFLĂ DE CÂND!

Din primele informații, se pare că bărbatul a petrecut duminică seara cu mai mulți prieteni, iar luni dimineață s-a trezit cam agitat. Acesta este motivul pentru care soția a decis să îi ia pe cei doi copii și să îi ducă la binici. Când s-a întors însă, și-a găsit soțul zăcând într-o baltă de sânge, în fața blocului. În stare de șoc, a alertat imediat autoritățile, însă, din nefericire pentru bărbat, nu s-a mai putut face nimic, având răni și traumatisme incompatibile cu viața. Șoția, în stare de șoc, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale.

Nu se știe încă dacă a fost un gest voluntar sau dacă bărbatul a căzut în mod accidental, dar se presupune că și-ar fi luat singur viața. Polițiștii au deschis o anchetă și continuă investigațiile și a stabili cauza exactă a acestui incident. Tragedia s-a petrecut ieri, în Galați. Vecinii au spus despre cei doi soți că formau un cuplu foarte liniștit și că nu i-au auzit niciodată certându-se. „A fost plecat, venea la o lună, la două. În străinătate l-a trimis serviciul că era inginer la șantier naval. În rest, era un băiat bun, liniștit, corect n-aveai treabă cu el, nu se certau, nu nimic, nu făceau scandal pe scară. Dar uite că s-a întâmplat necazul asta.”, a declarat o vecină.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata