Sloturi EGT foarte populare și în 2023

0

Bulgarii de la EGT (Amusnet Interactive) s-au impus rapid în domeniul jocurilor de noroc online și au creat o mulțime de sloturi de top în cele două decenii de când au apărut pe piață.

Dacă ești pasionat de sloturi online, sunt șanse mari să fi încercat măcar o dată un joc produs de EGT. Nici nu ar fi greu, din moment ce din portofoliul bulgarilor fac parte titluri de succes ca Shining Crown și Burning Hot. În rândurile următoare te invităm să descoperi prezentarea celor mai tari sloturi EGT, populare și în 2023:

Shining Crown

Slotul dezvoltat de EGT pe 10 linii de plată are un format simplist, cu simboluri clasice: fructe, șeptari și coroane. Ca simboluri care plătesc cel mai puțin sunt Portocalele, Cireșele, Prunele și Lămâile. În schimb, Clopoțelul, Coroanele, Steaua și Dolarul American sunt simbolurile ce plătesc mai mult. Slotul Shining Crown poate returna până la 5.000 ori miza și este un joc distractiv datorită formatului simplu pe care îl are și ușor de înțeles. Desigur, simbolul cel mai puternic este reprezentarea cifrei 7. Doar este unul din cele mai iubite jocuri de păcănele cu șeptari și fructe.

Burning Hot

Când vine vorba de sloturi clasice, Burning Hot este în topul multor utilizatori din țara noastră. A devenit încă de la apariție un joc ce s-a impus și este printre cele mai accesate sloturi online din România. Simbolurile sale sunt fructele, ca Prunele, Cireșele, Lămâile, Portocalele, Pepenele și Strugurii. Are și alte simboluri care plătesc mai bine, cum ar fi Trifoiul cu Patru foi, Dolarul și Steluța.

Rise of Ra

Dezvoltatorii de jocuri au o afinitate față de mitologia egipteană, care ne-a oferit atât de multe legende care pot fi transpuse cu ușurință și în sloturi. Iar un joc EGT inspirat din mitologie este Rise of Ra. Acest zeu este prezent în numeroase păcănele online, iar Rise of Ra are o vechime de aproape 10 ani, însă se remarcă în continuare printr-un format foarte interesant și este încă popular. Grafica este modernă, putem spune că este un joc viu colorat, în care vei remarca apariția auriului. Scarabeul Auriu, Piramida și Ochiul lui Horus sunt câteva dintre simbolurile slotului Rise of Ra.

Zodiac Wheel

Un alt slot creat de EGT în 2014, care are un format destul de simplu și lipsit de funcții speciale cum ar fi cea prin care poți să cumperi speciala. Nu are nici rotiri suplimentare, dar îți permite dublajul. Câștigul maxim în acest slot ajunge până la 3.000 de ori miza, iar slotul este inspirat din domeniul astrologiei. Acest lucru face ca simbolurile să fie inspirate din astrologie, ca Telepscop, Hartă, Carte Magică și un Astrolog Experimentat. Desigur, alte simboluri sunt cărți de joc cum ar fi J, Q, A și K.

Versailles Gold

Palatul Versailles este încărcat de istorie. A fost construit în anul 1661 și modernizat de mai multe ori. În prezent este unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Franța, iar anul următor va fi gazda unor probe de la Jocurile Olimpice 2024. Farmecul locului este special, iar EGT a decis să îl introducă și în universul sloturilor online prin intermediul jocului Versailles Gold.

Slotul e inspirat din istoria bogată a acestui loc, motiv pentru care Grădinile de la Versailles, Regi și Regine și Regele Soare sunt simboluri în acest slot. Jocul are și specială, ce poate fi activată prin 3 simboluri soare. Este un joc distractiv, care ne arată cum cei de la EGT au reușit să combine elemente istorice cu formatul unui slot online.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata