Smiley și Alex Velea, afacere cu mesaje

Zi mare pentru Smiley și Alex Velea. Cei doi prieteni vor să se apropie de fanii lor altfel decât prin muzică, așa că au hotărât să colaboreze la o colecție.

Smiley și Alex Velea lansează astăzi, alături de Dana Budeanu, colecția MAIDANA FRATZIWEAR, o colecție de haine cu mesaje extrem de amuzante.

Fanii celor doi artiști au ocazia să cumpere tricouri inscripționate: „Pentru că Gigi”, „I wish Shaorma” sau „O ard aiurea”. Toate mesajele inscripționate pe hainele celor doi sunt legate de cultura urbană, de stradă sau de Internet. În curand, din colecția vestimentară vor face parte și piese de încălțăminte.Produsele se găsesc online, dar mulți prieteni de pe pagina de socializare a lui Smiley și a lui Alex nu au fost prea încântați de produse, considerându-le extrem de scumpe și le-au recomandat celor doi să rămână la muzică și să renunțe la afacerea cu haine.
Antonia a avut mare succes cu hainele din colecția sa, așa că și cei doi prieteni au șansa să fie extrem de apreciați pentru produsele la care au lucrat și ei.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.