Șoc! Câmpulungul rămâne fără primar! Elena Lasconi s-a decis!

0

Câmpulungul ar putea rămâne fără primar din primăvara viitoare după ce primărița Elena Lasconi a acceptat să deschidă lista pentru alegerile europarlamentare din partea USR. Edilul orașului de la poalele Mateiașului a fost propusă de către conducerea centrală a partidului pentru a fi „primul cal” electoral în cursa pentru Parlamentul European, propunere pe care Lasconi a și acceptat-o.

CITEȘTE ȘI: CUM A FOST POSIBIL ATACUL UNOR ȘACALI ÎN PITEȘTI? EXPLICAȚIA DSVSA ARGEȘ!

Vestea a fost anunțată chiar de primăriță în această dimineață pe pagina personală de Facebook, iar cu această ocazie a spus că este onorată pentru această propunere, dar mai ales că această decizie a fost luată pentru lucrurile bune făcute în ultimii trei ani din postura de edil al Câmpulungului.

De precizat este faptul că Lasconi a fost mereu în atenția electoratului, dată fiind campania sa de PR în mediul online, unde a strâns foarte mulți susținători. În schimb, în lunga postare Elena Lasconi nu a spus clar dacă va pleca la Bruxelles sau va candida doar pentru a ajuta partidul care în ultima perioadă este într-o cădere liberă în sondaje.

„Am intrat în politică pentru a contribui la schimbarea Câmpulungului, a României în bine”

„Mă bucur că oamenii faptelor au parte de recunoaștere. La propunerea lui Cătălin Drulă, membrii Biroului Național USR au votat ca eu să deschid lista pentru alegerile europarlamentare. Este o responsabilitate imensă, dar și o onoare. Sunt sigură că voi fi sprijinită și de membrii USR.

Alegerile europarlamentare sunt cele mai importante alegeri de anul viitor și pentru că sunt primele. Câmpulung Muscel este parte din viața mea, iar în ultimii trei ani este însăși viața mea și tot ce fac, fac pentru câmpulungenii mei. Recunoașterea colegilor mei din USR vine ca urmare a faptelor mele. Am arătat ce poți să faci dacă vrei cu adevărat să schimbi în bine un oraș.

Și poate că această propunere vine după ce am arătat că poți transforma un oraș cu dragoste pentru oameni și prin accesarea de fonduri europene. Avem deja finanțare cât e bugetul orașului pe aproape 40 de ani. E un moment istoric. Suntem un exemplu atât pentru România, cât și pentru Europa.

Am intrat în politică pentru a contribui la schimbarea Câmpulungului, a României în bine. Asta nu se poate decât prin schimbarea reală a clasei politice. Adică, a politicienilor de tinichea, a celor care se țin cu dinții de funcții și care se folosesc de toate pârghiile să îi împiedice pe oamenii de bună credință să FACĂ. Pentru că, după ei, pur și simplu nu trebuie să faci.

„Eu am un vis și am hotărârea să-l transform în realitate”

Eu am un vis și am hotărârea să-l transform în realitate. Vă invit să fiți în clasa celor care construiesc și nu în a celor care distrug! Această veste o să-i încrânceneze și mai tare pe politicienii din vechea clasă politică. Lupta o să fie și mai grea. Dar când am ales eu calea ușoară?

Dragi câmpulungeni, minciunile pe care le-ați auzit până acum despre mine sunt nimic față de ceea ce urmează. Judecați faptele și mai ales, aveți încredere! Începând de acum, am nevoie de susținerea voastră și o să vedeți că o să fie bine. O să continui să muncesc cu pasiune pentru Câmpulung. Avem multă treabă, iar la anul e maraton de alegeri. Ce decide fiecare prin vot, contează. Nu mai vreau să aud “pe mine nu mă interesează politica”. Politica și mai ales oamenii care o fac ne influențează viața în rău sau în bine. Se golește țara de români și nu e bine. Așa că, 2024 e anul tău, cel care vei face schimbarea în bine așa cum crezi și cum simți” este mesajul postat de Elena Lasconi.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata