Șoc! Peștele și prostituata care au omorât un bărbat sunt soț și soție! Cine este bărbatul ucis?

0

Bărbatul omorât cu sânge rece de un pește și o prostituată venise special, din Curtea de Argeș, să se întâlnească cu femeia. Din primele informații, se pare că acesta ar fi găsit un anunț și a sunat-o pe femeie.

CITEȘTE ȘI: RĂSTURNARE DE SITUAȚIE! BĂRBATUL A FOST ÎNJUNGHIAT DE „PEȘTELE” PROSTITUATEI! MOTIVUL HALUCINANT!

Au stabilit o întâlnire și s-au văzut într-un apartament de pe Banatului, care se pare că era închiriat de pește și prostituată tocmai pentru o astfel de activitate. La plecare bărbatul a refuzat să plătească serviciile oferite de prostituată, pe motiv că este nemulțumit. Acesta este momentul în care a degenerat conflictul, povestesc vecinii.

Bărbatul a fost lovit în scara blocului de femeia în vârstă de 22 de ani iar imediat a apărut și peștele care, i-a aplicat bărbatului mai multe lovituri de cuțit. A ajuns în stare gravă la spital, direct în secția ATI, însă, din nefericire, a murit la scurt timp.

Din primele informații, se pare că peștele și prostituata ar fi soț și soție iar ambii l-ar fi lovit cu cuțitul pe client. În momentul de față, cei doi sunt la audieri, urmând ca în următoarea perioadă să se dispună o măsură preventivă.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata