Șoc și groază în miez de noapte! Bloc din Pitești, zguduit de explozie! Ce spun locatarii!

0

Șoc și groază în miez de noapte! O femeie de 69 ani a ajuns de urgență la spital după ce, în apartamentul în care locuia a avut loc o explozie. Zeci de locatari speriați în miez de noapte au ieșit disperați din case și au solicitat ajutor. O altă persoană a fost transportată și ea la spital după ce a făcut atac de panică.

CITEȘTE ȘI: PITEȘTI. EXPLOZIE ÎNTR-UN BLOC DIN TRIVALE. FEMEIE RĂNITE ȘI OAMENI EVACUAȚI!

„Este groaznic, am auzit o bubuitură în miez de noapte șți am ieșit disperați.”

Oamenii sunt disperați, pagubele fiind însemnate. Mai multe apartamente au fost afectate, inclusiv casa scării și un autoturism din fața blocului. „Este groaznic, am auzit o bubuitură în miez de noapte șți am ieșit disperați. Până la etajul unu toate ușile sunt strâmbate, nu se mai închid. Pagubele sunt însemnate la mai multe apartamente. Sperăm să nu fie afectată și structura de rezistență a blocului. Nu știm nimic deocamdată, ce s-a întâmplat. A fost îngrozitor.”, povestește unul dintre locatarii blocului din Trivale.

Reamintim faptul că, până în momentul de față, pagube însemnate au fost constatate la patru apartamente situate la parterul blocului, pe casa scării până la etajul 1 și la un autoturism parcat în apropiere. Totodată, până acum au mai fost afectate ușor alte trei locuințe de la etajele superioare ale aceleiași scări a blocului. Pagubele înregistrate au fost în principal la elementele de tâmplărie (ferestre și uși) ale locuințelor.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata