Șocant! A furat copilul și a plecat cu mașina beat și fără permis! Cum a fost prins bărbatul?

0

Șocant! A furat copilul și a plecat cu mașina beat și fără permis! Cum a fost prins bărbatul? Un bărbat furios pe decizia autorităților care emiseseră un ordin de restricție a recurs la un gest furios. Deși nu avea voie, a mers în casa concubinei sale, a bătut-o, amenințat-o cu moartea iar ulterior, a luat copilul de numai un an și a plecat. Nu pe jos, ci cu mașina femeii, asta deși era băut și nu avea permis de conducere.

CITEȘTE ȘI: OFICIAL! CÂND SE DESCHID FARMACIA TEI ȘI BEBE TEI ÎN PITEȘTI!

Speriată, femeia a alertat imediat autoritățile care au mers la locuința bărbatului. De frică, femeia a fugit și s-a ascuns într-o casă părăsită, la aproximativ doi km de locuința ei. Acolo și polițiștii au avut parte de același tratament, aceștia fiind amenințați cu o drujbă. În scurt timp, polițiștii l-au imobilizat pe bărbat și au reușit să recupereze fetița. Bărbatul a fost dus la audieri și arestat pentru o perioadă de 30 zile. Incidentul șocant s-a petrecut seara trecută în Bacău.

„Întrucât femeia nu a fost găsită la locuința acesteia, pentru a se asigura că este în siguranță, polițiștii au procedat la efectuarea de căutări în vederea depistării, fiind găsită ascunsă într-o casă părăsită, la o distanţă de aproximativ 2 km de locuință.

De asemenea, din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar pe timpul deplasării cu autoturismul în care se afla şi minora, acesta se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, fiind testat cu aparatul etilotest, rezultând o valoare de 0,53 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata