Șocant! Adolescentă de 15 ani înjunghiată de iubitul gelos!

O adolescentă de 15 ani a fost la un pas de moarte, după ce a fost înjunghiată de iubitul ei. Din primele informații, se pare că iubitul fetei, cu trei ani mai mare, a recurs la un asemenea gest din gelozie. Totul s-a întâmplat în momentul în care copila venea de la școală iar în momentul în care a coborât din autobuz tânărul a urmărit-o și înjunghiat-o.

Martorii povestesc că băiatul părea vizibil tensionat şi avea asupra lui un briceag și a acționat în momentul în care tânăra ar fi refuzat să stea de vorbă cu el. După ce a alergat o bună bucată de timp, victima a obosit şi s-ar fi oprit. În acel moment iubitul ei a prins-o şi a înjunghiat-o cu briceagul de trei ori în spate. Tânăra a fost transportată la spital, iar agresorul de 18 ani a fost dus în faţa magistraţilor.

Cei doi ar fi avut o relaţie împreună, însă la un moment dat tânăra, elevă în clasa a IX-a ar fi decis să pună capăt. Pentru că nu a acceptat să fie refuzat şi pentru că adolescenta insista asupra despărţirii tânărul a înjunghiat-o. Băiatul de 18 ani a fost arestat preventiv 30 zile iar tânăra transportată de urgență la spital. Incidentul s-a petrecut în localitatea vasluiană Epureni.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.