Șocant! Adolescentă de 18 ani omorâtă de părinți! Motivul halucinant!

0

Șocant! Adolescentă de 18 ani omorâtă de părinți! Motivul halucinant!

Caz șocant! A adolescentă de 18 ani a fost ucisă de părinți, motivul fiind unul halucinant: a refuzat o căsătorie aranjată. Se pare că totul a pornit după ce fata a postat o fotografie alături de iubitul ei, cu care se săruta.

CITEȘTE ȘI: SE IEFTINEȘTE ASIGURAREA AUTO OBLIGATORIE ÎN 2024? AFLĂ PENTRU CINE!

Părinții, supărați că adolescenta refuză să se căsătorească cu băiatul ales de ei, într-un moment de furie, au ucis-o iar ulterior, ajutați de un unghi al fetei, au ascuns cadavrul.  Dispariția fetei a pus autoritățile pe jar, care au găsit cadavrul la 18 luni de la căutări. Atât părinții, cât și unghiul fetei au fost arestați. Tatăl fetei se declară nevinovat: „Acest proces nu este complet. Şi eu vreau să ştiu cine mi-a ucis fiica”, a declarat el în faţa instanţei.

O autopsie a arătat ulterior că adolescenta a suferit o fractură de gât, posibil ca urmare a faptului că a fost strangulată. Familia este din Pakistan, dar se stabilise de ceva timp în Italia, acolo unde s-a petrecut tragedia. În Pakistan, sute de femei sunt ucise în acest fel în fiecare an. Un număr mult mai mic de bărbaţi sunt, de asemenea, ucişi în astfel de cazuri.

 

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata