ȘOCANT! Asociație de proprietari din Pitești, prinsă furând apă!

0

ȘOCANT! Asociație de proprietari din Pitești, prinsă furând apă! La data de 10.03.2023, reprezentanții societații Apă Canal 2000 SA, din cadrul Serviciului Control, au efectuat o verificare inopinată la o asociație de proprietari din municipiul Pitești – Zona Alprom, unde au constatat că apa furnizată de operator nu era contorizată, existând un branșament de apă ilegal, cu plecare din amonte de apometru.

CITEȘTE ȘI: ACUM! SENTINȚĂ FINALĂ PENTRU CRIMINALUL DE LA BASCOV! CÂȚI ANI DE ÎNCHISOARE VA FACE PENTRU CĂ A OMORÂT CINCI OAMENI?

În acest caz au fost sesizate organele de urmărire penală pentru tragerea la răspundere a reprezentanților legali ai asociației de proprietari, sens în care societatea noastră va efectua toate demersurile legale pentru recuperarea prejudiciului creat.

De asemenea, la data controlului s-a desființat lucrarea clandestină de ocolire a apometrului, toate costurile fiind în sarcina asociației de proprietari. Pentru reducerea consumului ilegal de apă, vom continua verificarea atât pe asociații de proprietari, cât şi pe alte categorii de utilizatori.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata