Șocant! Baba Vanga a prezis războiul din Ucraina şi a prevestit când se termină!

0

Clarvăzătoare bulgăroaică, a lăsat în urmă câteva profeții cutremurătoare, pe ani. Multe dintre acestea s-au împlinit, de aceea, foarte mulți oameni sunt atenți la predicțiile ei. Baba Vanga a început să facă profeții după ce a orbit, de la vârsta de 12 ani și până la moartea sa, la vârsta de 85 de ani.

Ea ar fi spus că 2021 va fi un an tulburat de catastrofe naturale, un cutremur devastator în California, foamete, atentate, boli și războaie. La nivel politic global, potrivit Babei Vanga, China ar putea deveni o superputere. De asemenea, cei trei uriași ar putea deveni Rusia, India și China. Se așteaptă ca oamenii să folosească bani ”roșii” (bancnotele de 100 de yuani și cele de 5000 de ruble au culoarea roșie) anul viitor.

Predicțiile Babei Vanga, pentru anul 2022 continuă să surprindă pe măsură ce încep să se dovedească drept corecte. Inundațiile și secetele au fost prezise pentru acest an pe tot globul, iar acele previziuni se pare că s-au adeverit.

A prevestit când se încheie războiul din Ucraina

Site-ului abnews.ru, susține că Baba Vanga a anunțat când se va încheia războiul din Ucraina. „În arhivele ei s-a descoperit data la care se va termina războiul”, se arată pe site-ul rusesc. Se pare că, una dintre rudele prezicătoarei din Bulgaria a vorbit despre faptul că Baba Vanga ar fi avertizat cu privire la un război în Ucraina. Deși nu a oferit o dată exactă pentru sfârșitul conflictului militar, aceasta ar fi spus că situația se va calma abia în 2027.

 „Doar al 8-lea președinte ucrainean își va putea salva țara de la dezastru”, ar fi spus Baba Vanga, cea care a murit în urmă cu 25 de ani.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata