Șocant! Bărbat găsit în casă cu un cadavru lângă el! Descoperire macabră!

0

Șocant! Bărbat găsit în casă cu un cadavru lângă el! Descoperire macabră! Descoperire macabre într-un bloc după ce un bărbat a fost găsit în propriul apartament cu un cadavru lângă el. Din primele informații, se pare că pompierii au intervenit chiar la solicitarea bărbatului care anunțase că a rămas blocat în casă.

CITEȘTE ȘI: DOLIU LA FILARMONICA PITEȘTI! MOARTE SUBITĂ!

Potrivit anchetatorilor, bărbatul decedase cu aproximativ șapte zile în urmă. Se pare că celălalt bărbat care a alertat autoritățile, în vârstă de 67 ani, are problem psihice.  Descoperire macabră a fost făcută astăzi într-un bloc din Ploieşti, judeţul Prahova.

„La data de 31 august, în jurul orei 10,30, poliţiştii din cadrul Secţiei nr.3 de Poliţie Ploieşti au fost sesizaţi de către un bărbat din municipiul Ploieşti, cu privire la faptul că într-un apartament s-ar afla două persoane blocate. În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la faţa locului, unde au fost găsiţi doi bărbaţi cu vârstele de 61, respectiv 69 de ani, cel de 61 de ani fiind decedat. Din primele verificări, nu rezultă indicii de săvârşire a vreunei infracţiuni contra vieţii.”, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean Prahova.

Cercetările sunt continuate de poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Infracţiunilor Contra Persoanei şi Patrimoniului, în cadrul unui dosar penal deschis pentru ucidere din culpă.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata