Șocant! Bărbat împușcat de un tânăr de 19 ani! S-au certat pe locul de parcare!

0

Șocant! Bărbat împușcat de un tânăr de 19 ani! S-au certat pe locul de parcare! Un gest șocant a făcut un tânăr de 19 ani după o ceartă cu vecinul pe locul de parcare. Acesta a scos un pistol cu bile și l-a împușcat de bărbatul de 55 ani, ambii fiind în conflict de mai multă vreme pentru a-și revendica acel loc de parcare.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. TÂNĂR DE 28 ANI – DISPĂRUT! SUNAȚI IMEDIAT LA 112 DACĂ ÎL VEDEȚI!

Bărbatul de 55 de ani era afară, cu vecinii săi şi cu un câine al acestora când în zonă a ajuns şi tânărul de 19 ani. Pe băiat l-ar fi enervat inclusiv prezenţa câinelui, astfel că nu a durat mult până când s-a dus acasă, a luat arma cu aer comprimat, s-a întors, a tras iar apoi a fugit.

„Un tânăr cu mama lui o înjurat câinele şi pe doamna… şi foarte agresiv şi turbat… şi peste o oră a venit cu pistolul şi eram pe bancă şi o zis să mă ridic în picioare că dacă nu mă execută.”, spune bărbatul împuşcat.

„Nu nu e bine, nu e bine că uite ce se îmtâmplă.  Ce ar trebui să facă legea. La vamă să se facă controale. Să nu-i mai lase pe ăştia să vină cu pistoale şi cu toate porcăriile.”, spune un alt bărbat.

Bărbatul de 55 ani a suferit răni grave la cap și față, fiind transportat de urgență la spital. Tânărul agresor s-a ales cu dosar penal pentru lovire sau alte violențe. Incidentul șocant s-a petrecut recent pe o stradă din Reșița, chiar în fața blocului în care locuia bărbatul rănit.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata