Șocant! Bărbat împușcat în fața unui restaurant, în plină zi!

0

Momente de panică seara trecută pentru cetățeni. Un bărbat de 31 de ani a împușcat cu un pistol cu bile un alt bărbat de 35 de ani, chiar în fața unui restaurant. Bărbatul care a tras cu pistolul s-a justificat în fața polițiștilor că doar s-a apărat după ce a fost atacat cu un cuțit. Din fericire, niciunul dintre barbați nu a fost rănit iar polițiștii i-au dus la audieri. Incidentul s-a petrecut seara trecută în fața unui restaurant din Timișoara.

CITEȘTE ȘI: SITUAȚIE FĂRĂ PRECEDENT! SUTE DE OAMENI AJUNG ZILNIC LA UPU! SIMPTOMELE LA CARE TREBUIE SĂ FIM ATENȚI!

„În jurul orei 16:35, polițiștii Secției 1 Urbane Timișoara au fost sesizați prin apel 112 de un bărbat, în vârstă de 35 de ani, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața unui restaurant de pe stada Simion Bărnuțiu din municipiu, un alt bărbat, în vârstă de 31 de ani (pe care îl cunoștea) ar fi tras asupra lui cu un pistol cu bile.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând că cele sesizate se confirmă, bărbatul de 31 de ani fiind imobilizat și dezarmat. Pistolul este deținut legal, iar în urma atacului nu au fost persoane rănite. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de uz de armă neletală fără drept.” au precizat reprezentanții IPJ Timiș.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata