Șocant! Bărbat înjunghiat de un copil pentru a-și apăra tatăl! Scandal monstru în timpul unei petreceri!

0

O petrecere de botez s-a transformat recent într-un scandal monstru după ce doi invitați au început să se certe din cauza unei melodii. De aici până la bătaie nu a mai fost decât un pas iar un copil de 16 ani a luat un cuțit și l-a înjunghiat pe agresor, tocmai pentru a-și apăra tatăl.  

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! DANI MOCANU ȘI FRATELE SĂU – SĂLTAȚI DIN AEROPORT ȘI REȚINUȚI!

Adolescentul a fost dus la audieri şi, pe baza probatoriului administrat, a fost reţinut, pentru 24 de ore, ulterior instanţa de judecată emiţând mandat de arestare preventivă pe numele lui. Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu, incidentele au avut loc în data de 20 august, în localitatea Letca Nouă, poliţiştii intervenind după ce, la ora 03.20, o persoană a sunat la 112, anunţând că un bărbat a fost înjunghiat la un botez.

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii şi au constatat că cele sesizate se confirmă, în sensul că, la data de 20 august a.c., ora 02.30 ar fi avut loc un conflict spontan între un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Ghimpaţi, şi un alt bărbat, de 48 de ani, din localitatea Letca Nouă, judeţul Giurgiu, motivul izbucnirii fiind o melodie cântată de către bărbatul de 48 de ani. Bărbatul de 48 de ani, din localitatea Letca Nouă, pentru a aplana conflictul, ar fi plecat cu soţia şi copilul său, însă, ar fi fost aşteptat de către bărbatul de 35 de ani şi ar fi fost lovit cu pumnul în zona feţei, de către acesta, moment în care, copilul bărbatului de 48 de ani, în vârstă de 16 ani, ar fi luat un cuţit şi l-ar fi lovit de două ori pe cel de 35 de ani.”, informează IPJ Giurgiu.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata