Șocant! Bătaie cu bâte și lopeți în primărie! Scandal monstru!

0

Bătaie cu bâte, pari și lopeți într-o primărie unde mai mulți bărbați au intrat înarmați și puși pe scandal. Nu se știe exact de la ce a pornit conflictul, cert este că, bărbații au lovit unde au apucat, provocând inclusiv pagube materiale.

la fața locului, au fost solicitate echipajele medicale și cele ale poliției. „SAJ Bistrița-Năsăud a intervenit cu două ambulanțe în localitatea Șieuț, la un scandal iscat la Primăria Sieuț. La locul evenimentului s-au găsit cinci victime care au avut nevoie de îngrijiri medicale. Dintre acestea, trei au refuzat transportul la spital cu toate că acesta se impunea, având în vedere rănile prezente. Echipajele medicale au preluat două victime de sex masculin, de 65 și 68 ani, care prezentau multiple plăgi și traumatisme în urma agresiunii. Au fost transportate la UPU Bistrița pentru mai multe investigații și tratament de specialitate”, a declarat, pentru Bistrițeanul.ro, Ciprian Păcurar din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Bistrița-Năsăud.

„La data de 19 decembrie a.c., a fost sesizat prin SNUAU 112 faptul că, în proximitatea unei instituții publice din localitatea Șieuț, a izbucnit un scandal, fiind implicate mai multe persoane. Au intervenit pentru aplanarea acestuia luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud, fiind identificate persoanele implicate, respectiv zece cetățeni din Republica Moldova, aflați în tranzit înspre localitățile de domiciliu și șapte localnici.

 În urma intervenției și verificărilor efectuate, polițiștii au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a cinci bărbați cu vârste cuprinse între 28 și 38 de ani, toți din Republica Moldova, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tulburarea ordinii publice, lovire sau alte violențe și violarea sediului profesional. În prezent aceștia se află în arestul IPJ. Bistrița-Năsăud, iar în cursul zilei de astăzi, 20 decembrie, vor fi prezentați parchetului, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările în acest caz sunt continuate de către polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Bistrița.”, au transmis reprezentanții IPJ Bistrița-Năsăud.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata