Șocant! Bătaie cu pumni și răngi într-un restaurant! Patroana-trântită la pământ!

0

Șocant! Bătaie cu pumni și răngi într-un restaurant! Patroana-trântită la pământ! O cină la restaurant s-a transformat într-o bătaie cruntă și transportarea la spital pentru îngrijiri medicale a mai multor personae. Totul părea să fie normal pentru un grup de barbate, până la un moment dat când, s-au luat la ceartă.

CITEȘTE ȘI: ÎNTÂLNIRE DE GRADUL ZERO LA PRIMĂRIE! AFACERIȘTI, POLITICIENI, PRIMARI SAU DIRECTORI-DECIZII CRUCIALE PENTRU ARGEȘ!

Discuțiile au degenerate rapid, astfel încât restaurantul s-a transformat într-un ring de box. Un tânăr a fost lovit cu bestialitate de un grup de barbate. Și patroana restaurantului, sora victimei, a fost atacată și trântită la pământ în încercarea de a-și salva fratele.

La tot incidentul șocant a fost martor un copil, cu care puțin mai devreme, unul dintre agresori chiar se juca. Imaginile surprinse de camere arată cum victima agresiunii are multiple fracturi în zona feței, fiind plin de sânge. Sora bărbatului agresat a fost și ea rănită în încercarea de a aplana conflictul. Angajații au reușit să se baricadeze în restaurant și au sunat la 112. Unul dintre atacatori, însă, a venit cu toporul și a spart geamurile localului. După toate acestea, grupul s-a făcut nevăzut. Incidentul șocant s-a petrecut recent într-un restaurant din Turda, județul Cluj.

„Din primele cercetări rezulta implicarea a patru persoane, dintre care un bărbat de 40 de ani care necesită îngrijiri medicale.”, transmite IPJ Cluj.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata