Șocant! Bătută cu bestialitate de iubitul cu 20 de ani mai tânăr! Motivul halucinant!

0

Șocant! Bătută cu bestialitate de iubitul cu 20 de ani mai tânăr! Motivul halucinant!

O femeie a fost bătută cu bestialitate de iubitul ei, cu 20 de ani mai tânăr, și lăsată să zacă într-o baltă de sânge. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile spunând că vecina nu le-a mai răspuns de cinci zile.

CITEȘTE ȘI: ELENA LASCONI, DEZVĂLUIRI DE ULTIM MOMENT DUPĂ ACUZAȚIILE FIICEI SALE! CE VREA SĂ FACĂ?

Femeia a povestit, cu ultimele puteri, că, din cauza rănilor provocate de bărbat, nu a mai putut răspunde nici la telefon, nici nu s-a putut deplasa până la ușă, pentru a deschide. Pompierii au venit de urgenţă la faţa locului şi au intrat pe geam pentru a o scoate pe femeie din casă.

Femeia, în vârstă de 68 de ani este, a fost transportată de urgență la spital unde a rămas internată. Aceasta a povestit că între ea și iubitul existau frecvent certuri și neînțelegeri, însă de această dată, lucrurile au degenerat. Incidentul șocant s-a petrecut recent în Satu Mare.

 „La data de 7 noiembrie a.c., în jurul orei 16.30, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre faptul că o femeie ar fi fost agresată la domiciliu, într-un apartament din municipiul Satu Mare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că, la data de 3 noiembrie a.c., femeia de 68 de ani ar fi fost agresată fizic de către concubinul său, în vârstă de 46 de ani. În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata