Șocant! Bebeluș găsit în sac în parcarea unui hopermarket! Mult sânge peste tot!

0

Șocant! Bebeluș găsit în sac în parcarea unui hopermarket! Mult sânge peste tot! Scene șocante au fost descoperite, seara trecută, de un bărbat după ce a găsit într-o toaletă dintr-un spațiu commercial, o cantitate mare de sânge, atât pe podea, cât și pe pereți. Bărbatul, speriat, a anunțat imediat autoritățile care au descoperit, în scurt timp, în parcarea centrului comercial, un nou-născut băgat într-un sac.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. PRIMAR CONDAMNAT LA PATRU ANI DE ÎNCHISOARE! CU CÂȚI BANI A PĂCĂLIT STATUL?

Bebelușul prezenta semen vitale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Poliţiştii au identificat-o pe mamă, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 39 de ani, care s-a ales acum cu dosar penal. Incidentul șocant s-a petrecut într-un centru commercial din Râmnicu Vâlcea.

„La data de 27 aprilie a.c., un bărbat a sesizat Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea cu privire la faptul că, într-un grup sanitar dintr-un spațiu comercial din municipiu, este o cantitate însemnată de sânge, atât pe podea, cât și pe pereți. Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. Din primele verificări efectuate, a fost identificat, într-un sac, în parcare, un copil nou-născut, care prezenta semne vitale.

Acesta a fost transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Totodată, în urma desfășurării cu operativitate a investigațiilor, polițiștii au reușit la scurt timp după sesizare, identificarea mamei nou-născutului care ar fi abandonat copilul, fiind vorba despre o femeie, din județul Vâlcea.

În cauză, polițiștii, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea,  efectuează cercetări, pentru săvârșirea infracțiunii de vătămarea nou-născutului, urmând să stabilească cu exactitate împrejurările de fapt ale cauzei.”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata