ȘOCANT! Câine de luptă, capturat după un atac lângă o grădiniță! Proprietarul i-a dat drumul!

0

Un câine periculos a fost capturat pe străzile din oraș după ce a atacat un bărbat. Din primele informații, se pare că proprietarul l-a lăsat liber, lângă grădină iar animalul s-a făcut nevăzut pe străzile din zonă, atacând oamenii.

Este vorba despre un câine din rasa Pitbull Terrier american, care a fost prins pe o stradă din municipiul Deva. Poliţiştii Biroului pentru Protecția Animalelor îl caută în prezent pe proprietarul animalului. Câinele a fost capturat  în urma unei sesizări telefonice, pe o stradă din municipiul Deva, în apropierea unei grădinițe. Animalul ar fi atacat un alt câine și un bărbat care ar fi intervenit în apărarea acestuia. Bărbatul a reușit să scape după ce s-a ascuns după un gard. Animalul, care avea urechile secționate, nu a fost identificat prin microcipare. Incidentul șocant s-a petrecut recent pe străzile din Deva.

„Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de intervenții chirurgicale destinate modificării aspectului unui animal sau altor scopuri necurative, cum ar fi codotomia, cuparea urechilor, secționarea corzilor vocale etc., și a infracțiunii de neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.”, potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata