Șocant! Ce au descoperit angajații Apă Canal în canalizarea unei școli din Pitești?

0

Șocant! Ce au descoperit angajații Apă Canal în canalizarea unei școli din Pitești?  O echipă operaţională a societăţii Apă Canal 2000 SA a intervenit în ziua de joi 9 februarie 2023 în cartierul Războieni pentru curăţarea reţelei de canalizare. Dintr-un cămin de canalizare aferent unei unităţi de învăţământ au fost extrase materiale textile, deşeuri menajere, deşeuri din plastic şi alte materiale care împiedică scurgerea apelor şi funcţionarea corespunzătoare a reţelei.

CITEȘTE ȘI: „NU ESTE STILUL MEU CA LA PRIMA ADIERE DE VÂNT SĂ MĂ RETRAG ÎN MUNȚI!” PREFECTUL PERIANU – PRIMELE DECLARAȚII – DUPĂ DECIZIA INSTANȚEI ÎN DOSARUL BULEVARDUL PARDON!

Reiterăm îndemnul către cetăţeni de a nu mai arunca în toaletă sau în chiuvetă deșeuri destinate containerului de gunoi. Înfundarea conductelor de canalizare face ca apele uzate să refuleze şi să inunde imobilele, cauzând disconfort olfactiv dar şi însemnate pagube materiale, iar sănătatea ne poate fi pusă în pericol.

Pentru a transmite eventualele disfuncţionalităţi ale sistemului de apă sau de canalizare, rugăm cetăţenii să sune la Dispecerat, tel. 0248 223 237 (program Non Stop).

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata