Șocant! Copii aflați în excursie la Bran-transportați de urgență la spital! Ce au pățit?

0

Șocant! Copii aflați în excursie la Bran-transportați de urgență la spital! Ce au pățit? Opt copii au ajuns la spital după ce au servit micul dejun într-o tabără la Bran. Din primele informații, se pare că aceștia fac parte dintr-un grup de 150 elevi ai unei Școli din Galați care, însoțiți de cadrele didactice, au venit, pentru o săptămână, într-o tabără la Bran.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! UN MARE ARTIST A MURIT SUBIT!

Imediat după micul dejun cei opt copii au început să se simtă rău, prezentând simptome specifice unei toxiinfecții alimentare. Crenvurştii din meniu se pare că le-ar fi cauzat probleme celor mici, aceştia plângându-se că ar fi avut un aspect modificat. DSP Brașov a demarat o anchetă și a propus închiderea taberei.

„Au servit micul dejun şi au plecat spre Sibiu. Pe drum, au avut simptomatologie digestivă 8 dintre ei. Cel mai apropiat spital era la Făgăraş, unde au fost duşi cu ambulanţele. Şapte dintre ei au rămas acolo, unul a fost transferat la Braşov, având o condiţie medicală cronică – diabet. Starea lor medicală este bună, s-a ameliorat şi vor fi externaţi.

Ancheta este în desfăşurare. Au fost aplicate sancţiuni atât unităţii de cazare, cât şi unităţii de alimentaţie publică, unde masa se asigura printr-o unitate de catering. De asemenea, s-a recomandat închiderea taberei. Alimentul incriminat ca având modificări organoleptice au fost crenvurştii.”, a precizat purtătorul de cuvânt al DSP Braşov.

Reamintim faptul că este al doilea caz de toxiinfecţie alimentară gravă la copii la o tabără din zonă. Asta după ce, în urmă cu aproximativ două luni, 50 de copii, aflaţi în tabără la Fundata, au ajuns la spital după ce au servit masa în complexul hotelier unde era organizată tabăra. La acel moment, activitatea restaurantului unde au mâncat copiii a fost suspendată temporar.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata