Șocant! Copii de 10 și 13 ani violați de un călugăr! Cum s-au petrecut ororile?

0

Șocant! Copii de 10 și 13 ani violați de un călugăr! Cum s-au petrecut ororile? Un caz șocant de exploatare sexuală în mănăstire s-a petrecut ani la rând și la Frăsinei,singura mănăstire din țară unde femeile nu au voie să urce, acolo unde un călugăr și un îngrijitor au abuzat și violat doi frați de 10 și 13 ani.

CITEȘTE ȘI: HALUCINANT! COPII OBLIGAȚI SĂ MUNCEASCĂ, BĂTUȚI, ÎNCHIȘI ȘI OMORÂȚI!

Ororile prin care au trecut copiii s-au petrecut chiar în curtea mănăstirii Frăsinei, în chilia călugărului Nicodim şi în alte încăperi. Din informațiile oferite de anchetatori, cei doi copii au fost păcăliți cu un plan diabolic bine pus la cale de călugăr și îngrijitor. Cei din urmă i-au corupu sexual și violat de nenumărate ori pe copii, iar îngrijitorul avea și plăcerea nebună de a filma totul.

Cei doi bărbaţi s-au împrietenit cu copiii la mănăstire. Erau ajutaţi de aceştia să vândă obiecte bisericeşti. Cu bani şi cadouri au reuşit să-l atragă pe unul dintre minori. Prima victimă a fost băiatul de 10 ani. Ajuns în chilia călugărului, a fost silit să se dezbrace şi a început calvarul pentru el. Totul era filmat – există dovezi în acest sens, spun surse din anchetă. Apoi a început iadul şi pentru fratele de 13 ani.

Trei luni a durat calvarul priun care au trecut copiii însă trauma a fost mare: au avut nevoie de mai bine de un an pentru a-și face curaj să mărturisească totul. Călugărul și îngrijitorul au fost arestați.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata