Șocant! Copii de grădiniță-bătuți, trași de păr și abandonați în clasă! Părinții se revoltă!

0

Șocant! Copii de grădiniță-bătuți, trași de păr și abandonați în clasă! Părinții se revoltă!

 Zeci de părinți s-au adunat în fața unei grădinițe pentru a cere socoteală educatoarei care, susțin ei, are un comportament total neadecvat față de micuții lor. Concret, părinții o acuză că lovește și trage de păr copiii, ba mai mult, îi lasă nesupravegheați și pleacă la fumat.

CITEȘTE ȘI: INDEMNIZAȚII DE CREȘTERE A COPILULUI OBȚINUTE ILEGAL! PERCHEZIȚII DE AMPLOARE ÎN ARGEȘ!

Este vorba despre copiii grupei mijlocii, care au în jur de 4 anișori și care, sunt terorizați efectiv de cadrul didactic. Părinții acuză că, nu de puţine ori, cadrul didactic i-a pălmuit pe unii dintre ei, i-a tras de păr sau i-a dat afară din clasă şi i-a lăsat nesupravegheaţi pe hol, pe motiv că se manifestau gălăgios şi că o deranja.

De asemenea, părinții mai spun că țipă continuu la micuți, iar atunci când se oprește este, cu siguranță, la fumat. Și nu doar la ei, ci și la îngrijitoare. Sau mai grav, când se enervează aruncă cu scaunele după ele. Aceștia au făcut o sesizare scrisă către directorul unității de învățământ care a recunoscut că, nu puține au fost situațiile, când educatoarea nu s-a conformat sau nu a respectat regulile unității. Aceștia au anunțat că vor depune plângere și la Inspectoratul Școlar pentru a crea rezolvarea situației. Cazul halucinant s-a petrecut recent la Grădiniţa cu program prelungit nr. 40 din Ploieşti.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata