Șocant! Copil bătut și înfometat de tată! Cum a scăpat de chinuri și de umilințe?

0

Momente cumplite a trăit un copil de 13 ani care a fost supus, luni la rând, la chinuri groaznice chiar de tatăl său, cel care trebuia să îi fie alături și să îi ofere protecție și afecțiune. Copilul, rămas în grija tatălui după divorț, a fost luni la rând bătut și înfometat de părintele său în vârstă de 35 ani.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘEAN ARESTAT PENTRU TRAFIC DE MINORI!

După lungi chinuri și umilințe, copilul nu a mai suportat și i-a povestiti totul mamei care a anunțat de urgență poliția. Bărbatul agresiv este monitorizat în momentul de față cu brățara electronică. Cazul revoltător a avut loc în Focșani.

„Cu sprijinul colegilor din cadrul Biroului de Ordine Publică–Poliția Municipiului Focșani, bărbatul a fost identificat în municipiul Focșani și condus la sediul poliției pentru audieri. Poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Cotești au întocmit formularul de evaluare a riscului, constatându-se astfel existenţa unui risc iminent, motiv pentru care împotriva bărbatului s-a emis Ordinul de Protecţie Provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. Imediat i-a fost aplicat și un dispozitiv de supraveghere cu brăţară electronică, bărbatul fiind cercetat pentru violenţă în familie și rele tratamente aplicate minorului.”, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata