Șocant! Copil cu dizabilități, bătut cu bestialitate de tatăl vitreg! Mama privea neputincioasă!

0

Șocant! Copil cu dizabilități, bătut cu bestialitate de tatăl vitreg! Mama privea neputincioasă! Momente de groază a trăit un copil cu dizabilități în vârstă de 17 ani. În loc să fie ocrotit de părinți, adolescentul era bătut frecvent cu bestialitate de tată. În tot acest timp, mama asistă fără să intervină sau să îi ia apărarea.

CITEȘTE ȘI: SE DESCHIDE AL DOILEA MCDONALD’S ÎN PITEȘTI! SE FAC ANGAJĂRI! AFLĂ DETALII!

Fratele copilului a fost cel care a filmat întregul incident, care se pare că a devenit deja o obișnuință, și, în speranța că vor fi ajutați, i-a trimis filmulețul unei mătuși, care a anunțat autoritățile.  Copiii au fost preluaţi de DGASPC în timp ce tatăl lor a fost arestat pentru 30 de zile. Mama a fost pusă sub control judiciar.

„La data de 5 iunie, Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată de o femeie, din municipiul Târgu Jiu, despre faptul că la data de 3 iunie., nepotul său a fost agresat fizic de tatăl vitreg. Din cercetări, polițiștii au stabilit că un minor de 17 ani, cunoscut cu afecțiuni medicale, ar fi fost agresat fizic de tatăl său vitreg de 49 de ani, din orașul Tismana, în timp ce se aflau la locuința comună din municipiul Târgu Jiu.

Polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului de 49 de ani. Tot la aceeași dată, în urma probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut de polițiști, fiind bănuit de săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului, violență în familie și lipsire de libertate. În continuarea cercetărilor, la data de 8 iunie, polițiștii au reținut pentru 24 de ore, o femeie de 40 de ani, din municipiul Târgu Jiu, mama minorului, fiind bănuită de săvârșirea infracțiunilor de complicitate la rele tratamente aplicate minorului, violență în familie și lipsire de libertate în mod ilegal.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata