ziarobiectiv.ro

Șocant! Copil de 13 ani sfâșiat de o haită de câini!

0

Un băiat de doar 13 ani a fost la un pas să își piardă viața după ce a fost atacat seara trecută de o haită de câini fără stăpân. Plin de sânge și cu o ureche ruptă, a reușit să scape dintre colții animalelor cățărându-se pe un gard.

CITEȘTE ȘI: ATENȚIE ELEVI! TRIMESTRE, SEMESTRE SAU MODULE? ANUNȚUL AUTORITĂȚILOR!

Speriat și cu dureri cumplite, copilul a țipat cât a putut după ajutor. Mai mulți vecini l-au auzit și au sărit imediat să îl salveze. Un vecin povestește că băiatul avea hainele sfâșiate și era pălin de sânge. Tatăl este cel care a luat copilul și a plecat disăerat cu el spre spital, nemaiașteptând să ajungă un echipaj al ambulanței, în disperarea de a-i salva viața copilului. Incidentul șocant a avut loc în comuna Contești, județul Teleorman.

Toată întâmplarea a fost povestită pe Facebook.

„O haită de câini extrem de agresivi, despre care locuitorii din zonă știau ca își fac veacul acolo, l-au atacat pe micuț și doar o minune a făcut sa nu fie ucis. De 3 ori a reușit să se ridice și de 3 ori a fost pus la pământ de câinii agresivi.

Plin de sânge a țipat după ajutor, iar vecinii i-au alertat tatăl care nu a mai așteptat să vină salvarea, având în vedere că spitalul se află la peste 25 km de locul evenimentului. A pus micuțul în mașină și a alergat disperat către spitalul din Alexandria. Copilul, plin de mușcături din cap până în picioare a fost transferat ulterior în București, însă din fericire rănile fizice nu îi pun viața în pericol, însă trauma emoțională îl va urmări toată viața.”, este prezentat în postarea de pe Facebook.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata