Șocant! Copil de 16 ani îmbătat și violat de un bărbat!

0

Un copil de numai 16 ani a trecut printr-o adevărată tragedie după ce un bărbat de 44 ani l-a îmbătat, l-a dus într-o cameră de hotel și l-a violat. Potrivit anchetatorilor, bărbatul a profitat de faptul că tânărul era beat și nu se putea apăra și l-a abuzat sexual.

Bărbatul în vârstă de 44 de ani a fost ridicat pe 9 noiembrie de polițiști și a ajuns după gratii la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud pentru executarea pedepsei de cinci ani.

„În noaptea de 15/16 ianuarie 2020, în intervalul orar 04:20 – 07:26, profitând de faptul că persoana vătămată în vârstă de 16 ani se afla în imposibilitate de a se apăra și de a-și exprima voința datorită unei stări avansate de ebrietate, inculpatul a întreținut cu acesta un act sexual.”, se atată în dosar.

Aproape un an mai târziu, magistrații Judecătoriei Alba Iulia l-au condamnat pe bărbat la 5 ani de închisoare cu executare și la plata a 80.000 de lei cu titlu de daune morale pentru minorul care i-a căzut victimă. De asemenea, a mai fost obligat la plata a 5.500 de lei cu titlu de cheltuieli judiciare. Cazul șocan s-a petrecut în Alba Iulia.

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata