Șocant! Copil de două luni în comă la spital! Călcat în picioare de propria mamă!

0

Caz șocant! Un copil de doar două luni a ajuns în comă la spital după ce a fost bătut de propria mama. Medicii au fost șocați de starea gravă în care care a ajuns micuțul care are nevoie de 50 zile de spitalizare. Mama, cadru military, a ajuns în arestul poliției.

CITEȘTE ȘI: PESTE 500 DE MUNCITORI ȘI 270 UTILAJE PE CEA MAI AȘTEPTATĂ AUTOSTRADĂ DIN ROMÂNIA! ÎN TOAMNĂ VA FI GATA!
Femeia nu a recunoscut, dar nici nu a spus în faţa anchetatorilor că ar suferi de vreo boală sau că ia vreun tratament medicamentos în acest moment. Pe data de 11 aprilie, femeia, împreună cu tatăl fetiţei de 2 luni, a ajuns la Urgenţe la Spitalul de Pediatrie din Ploieşti. Nu avea urme vizibile, însă în urma examenelor medicale – RMN – s-au constatat mai multe fracturi. Bebeluşul are nevoie de 50 de zile de îngrijiri medicale, iar expertiza medico-legală arată că aceasta ar fi fost lovită cu un corp contondent şi se exclude accidentarea acesteia.
Femeia este arestată preventiv, iar joi se judecă contestaţia. Aceasta este cadru militar activ şi lucrează la o unitate militară din Bucureşti din 2020. În acest moment era în concediu de creştere a copilului.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata