Șocant! Copil de 3 ani băgat în spital de propriul tată! La ce chinuri a fost supus micuțul?

0

Un copil de numai trei anișori a fost bătut cu bestialitate chiar de cel care trebuia să îi ofere protecție, tatăl său. Într-un moment de furie, bărbatul a luat un băț și și-a bătut copilul cu bestialitate, sub privirile celorlalți doi copii și ai mamei lor, care a asistatnepăsătoare la chinurile groaznice la care a fost supus micuțul, fără a interveni.

CITEȘTE ȘI: SCHIMBĂRI ÎN TRAFICUL DIN PITEȘTI! CE S-A DECIS?

Polițiștii, sesizaţi de reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, au mers la fața locului unde l-au găsit pe copilul bătut și într-o stare o stare de igienă precară. Copilul a fost transportat de urgență la spital, unde a rămas internat pentru îngrijiri medicale și investigații amănunțite.

Mai mult decât atât, poliţiştii au găsit-o la domiciliu şi pe mama minorilor, o tânără de 21 de ani, care nu a intervenit pentru a-şi proteja copii şi nici nu a anunţat autorităţile despre cele întâmplate. Au fost emise două ordine de protecţie provizorii împotriva părinţilor. Totodată, a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări pentru rele tratamente aplicate minorului.

„Imediat, la faţa locului s-au deplasat două patrule auto de siguranţă şi un echipaj de intervenţie, iar din primele verificări a rezultat că aspectele sesizate se confirmă. Minorul a fost găsit în condiţii necorespunzătoare, cu o stare de igienă precară, pe pardoseala locuinţei, prezentând urme vizibile de violenţă pe corp. Acesta a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru îngrijiri medicale şi investigaţii medicale suplimentare de specialitate, împreună cu ceilalţi doi fraţi, o minoră de 2 ani şi un minor de 4 ani, care se aflau în locuinţă. Persoanele implicate în eveniment au fost conduse la sediul Secţiei 1 Poliţie Bacău în vederea continuării cercetărilor, iar lucrătorii DGASPC Bacău au dispus măsuri de ocrotire faţă de cei trei minori.”, transmite IPJ Bacău.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata