ziarobiectiv.ro

Șocant! Copil de 5 ani, băgat în spital de propriul tată! Operat de urgență!

0

Șocant! Copil de 5 ani, băgat în spital de propriul tată! Operat de urgență!

Un copil de 5 ani a ajuns la spital cu rupture de splină și a fost operat de urgență după ce a fost bătut cu bestialitate de propriul tată. Cazul a fost descoperit de educatoarea de la grădiniță care a observant că micuțul are urme de violență pe corp și care, a anunțat imediat autoritățile.

CITEȘTE ȘI: ADIO CONCERTE ȘI FESTIVALURI DIN BANI PUBLICI PÂNĂ LA FINALUL ANULUI! DECIZIE DE ULTIM MOMENT!

Așa s-a aflat de chinurile la care era supus copilul. Ajuns la spital micuțul a fost băgat direct în sala de operație. Incidentul șocant s-a petrecut într-o localitate din Vaslui.

„Secţia 8 Poliţie Rurală Iana, din cadrul Poliţiei Municipiului Bârlad, a fost sesizată de către un cadru didactic din cadrul unei unităţi de învăţământ din comuna Voineşti, cu privire la faptul că, un minor de 5 ani prezintă vătămări specifice unei agresiuni. Minorul a fost transportat la Spitalul Municipal Bârlad pentru evaluare şi acordarea de îngrijiri medicale, ulterior fiind transferat la o unitate medicală din municipiul Vaslui. Faţă de un bărbat de 43 de ani, tatăl minorului, a fost emis un ordin de protecţie provizoriu, pe o perioadă de 5 zile. În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii evenimentului sesizat şi dispunerea măsurilor legale, fiind deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de violenţă în familie.”, precizează  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata