ȘOCANT! Copil de 7 ani violat și amenințat de un adolescent de 15 ani!

0

Un copil de șapte ani a trecut prin chinuri groaznice după ce a fost agresat sexual și ameninințat ce un adolescent de 15 ani, care venise în vizită la el pentru a se juca. Din primele informații se pare că familiile celor doi se cunoșteau iar adolescentul a venit la copil pentru a se juca.

CITEȘTE ȘI: VAL DE INCENDII ÎN ARGEȘ! POMPIERII – INTERVENȚII DE URGENȚĂ ÎN MIEZ DE NOAPTE!

Mama micuțului i-a lăsat singuri în casă pentru puțin timp pentru a merge la un magazine, în cartier, pentru câteva cumpărături. Acesta a fost și moemntul în care adoleescentul a profitat de lipsa mamei și l-a agresat sexual pe micuț. Ulterior, l-a și ameninințat pentru a-l constrânge să nu povestească nimic din cele întâmplate părinților. Nu s-a întâmplat așa, iar micuțul traumatizat i-a povestit mamei, cu lacrimi în ochi și vizibil traumatizat, totul. Mama copilului agresat sexual a sunat la 112 pentru a cere ajutor. Adolescentul a fost reținut pentru 20 de zile.

Micuțul i-a povestit totul mamei cu lacrimi în ochi

Poliţia Judeţeană Hunedoara a anunţat, marţi, că poliţiştii din oraşul Petrila că au fost sesizați de mama copilului de șapte ani, cum că acesta ar fi fost violat de un adolescent de 15 ani, din Petrila, care se afla în vizită la aceștia.

„În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 4 februarie 2023, în timp ce minorul în vârstă de șapte ani se afla la domiciliul său, împreună cu mama sa, au fost vizitaţi de minorul de 15 ani, aceştia fiind prieteni. La un moment dat, mama minorului în vârstă de 7 ani s-a deplasat la un magazin din cartier pentru a face cumpărături, timp în care minorul în vârstă de 15 ani ar fi comis infracţiunea reclamată, după care l-ar fi ameninţat pe minorul în vârstă de 7 ani să nu spună nimănui cele întâmplate.”, precizează IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata