Șocant! Copil de 8 ani găsit după opt zile într-o canalizare! Transportat de urgență la spital!

Un băiețel de 8 ani a supraviețuit miraculor timp de opt zile într-un canal fără apă și mâncare. Copilul era căutat de autorități de mai bine de o săptămână după ce a dispărut fulgerător din curtea casei.

Joe, în vârstă de 8 ani, din Oldenburg, Germania, se juca în grădina din faţa casei când a dispărut în mod misterior, pe 17 iunie. Disperaţi, părinţii au anunţat imediat autorităţile. La căutări au participat sute de localnici, detectivi şi câini de urmă, însă nu au reuşit să dea de urma copilului.

Părinții disperați aproape că își pierduseră speranța când un trecător a sunat la poliţie şi a spus că se aude „un zgomot slăbit” dintr-o canalizare aflată la aproximativ 200 metri de casa micuțului. Când au ridicat capacul canalului, ofiţerii l-au găsi pe Joe la baza canalizării, plângând şi strigând după ajutor. Poliţia a deschis o anchetă pentru a afla cum a ajuns copilul în interiorul canalizării, dacă s-a pierdut ori a fost închis de cineva.Copilul a fost dus de urgenţă la spital, dar se află în afara oricărui pericol

Poliția a anunţat veştile bune pe Twitter, într-o postare: „Joe tăieşte!”. Ofiţerii au menţionat că investighează în prezent pentru a afla cum a ajuns copilul în canalizare şi cum a supravieţuit atâtea zile.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Comentariile sunt închise trackbacks dar pingback-urile sunt posibile.