Șocant! Copil de 9 ani abandonat de mamă pentru amant! A trăit din mila vecinilor!

0

Șocant! Copil de 9 ani abandonat de mamă pentru amant! A trăit din mila vecinilor!

Un caz șocat a atras atenția unei comunități întregi după ce un copil de nouă ani a fost abandonat de mamă…pentru amant. Povestea tristă a început în momentul în care mama băiatului a decis să își părăsească copilul și să se mute la iubit, la doar cinci kilometri distanța. Micuțul a rămas singur, însă, în ciuda tuturor greutăților, s-a descurcat timp de doi.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV! FĂRĂ MAȘINI DE ȘCOALĂ DE ȘOFERI ÎN PITEȘTI! AFLĂ ÎNTRE CE ORE!

Locuia într-un apartament mic, fără electricitate sau căldură. Și a trăit, timp de doi ani, până în momentul în care cazul a ieșit la iveală, din mila vecinilor care îi lăsau la ușă conserve sau dulciuri. Iarna, se învelea cu toate păturile din casă pentru a înfrunta frigul. Iar în tot acest timp a mers la școală și a avut rezultate remarcabile, așa cum puțini colegi de-ai săi reușeau.

Nu a dat de bănuit nimic. Doar pentru câțiva colegi de-ai săi era suspect faptul că, în afara orelor de curs, nu ieșea niciodată din casă. Vecinii au fost cei care au sesizat cazul și au alertat autoritățile după ce au văzut cum, zile la rând, le dispăreau legumele plantate în grădină. Și-au dat seama că este vorba despre un copil abandonat, dar au acceptat tacit „să îi fure”.

În schimb au alertat autoritățile care au scos la iveală lucruri șocante. Mama își părăsise copilul de doi ani, timp în care nu l-a vizitat decât de câteva ori. Femeia de 36 de ani a plecat de acasă după ce și-a găsit un amant, într-o localitate la cinci kilometri distanță. Mama băiatului a fost trimisă în judecată pentru neglijarea propriului copil, însă, în fața judecătorilor, ea a respins acuzația de abandon. „Nu sunt o mamă-cloșcă, iar el este încă fiul meu.”, a fost declarația halucinantă a femeii.

Magistrații au condamnat-o pe mamă la 18 luni de închisoare, dintre care doar șase cu executare. Fiul său a fost dat în plasament unei familii timp de un an. El spune că nu mai vrea să-și vadă mama naturală, care l-a vizitat doar de două ori în ultimul an. Cazul șocat s-a petrecut în municipiul Nersac, la vest de Angouleme din Franța. „Un elev foarte bun, mereu curat, politicos… Nu prezenta niciun semn că ar fi fost abandonat.”, a declarat și Barbara Couturier, primarul municipiului Nersac.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata