Șocant! Copil de trei ani atacat pe stradă de un câine de luptă! Transportat de urgență la spital!

0

Șocant! Copil de trei ani atacat pe stradă de un câine de luptă! Transportat de urgență la spital! Un copil de trei ani a fost atacat, seara trecută, de un câine de luptă chiar sub privirile îngrozite ale părinților care îl însoțeau. Oamenii susțin că, într-o clipă, câinele s-a năpustit asupra copilului și l-a atacat. Trecătorii i-au sărit în ajutor copilului, reușind să îl salveze.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE! COPILĂ DE 14 ANI ÎMPUȘCATĂ ÎN PLINĂ STRADĂ DE UN ADOLESCENT DE 18 ANI! MOTIVUL HALUCINANT!

La fața locului s-a deplasat o ambulanță care l-a transportat pe copil la spital cu multiple răni la picior. Incidentul a avut loc miercuri seară, în municipiul Lupeni, județul Hunedoara. Din primele cercetări, câinele, care prezintă caracteristici specifice unei rase periculoase, ar fi fost scăpat de sub supravegherea unui bărbat, tatăl proprietarei animalului, și ar fi ieșit, accidental, din apartament.

Polițiștii au întocmit  dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin și continuă cercetările, în vederea stabilirii circumstanțelor comiterii faptei și luării măsurilor legale.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata