Șocant! Copil desfigurat în bătaie, în parc! „L-am lăsat să iasă afară şi l-am luat mutilat!”

0

Șocant! Copil desfigurat în bătaie, în parc! „L-am lăsat să iasă afară şi l-am luat mutilat!” Caz șocant! Un copil a fost bătut cu bestialitate de alţi doi băieţi, în parc. Băiatul ieșise la joacă cu un prieten iar la un moment dat, s-a trezit din senin că este lovit, până a căzut la pământ.

CITEȘTE ȘI: ȘOFER DROGAT – ÎNCĂTUȘAT ÎN PLINĂ STRADĂ! SCANDAL CU POLIȚIȘTII ÎN MIOVENI!

În încercarea de a fugi, băiatul a trecut pe lângă mai mulți adulți care l-au ignorat pur și simplu. Într-un târziu, copilul a fost ajutat de o femeie care a alertat și autoritățile. Mama copilului l-a transportat de urgență la spital, iar în momentul de față este internat, sub tratament cu analgezice puternice, fiind desfigurat.

„Am lăsat copilul să iasă afară şi l-am luat mutilat. Stătea de vorbă cu un prieten şi s-a trezit din senin că este lovit, după care n-a mai văzut nimic în faţa ochilor. A ameţit, a încercat să fugă, dar s-a împiedicat şi a căzut de mai multe ori. În tot acest timp au trecut pe lângă el mai mulţi adulţi, dar s-au temut să-l ajute şi l-au respins. Într-un final, o femeie i-a sărit în ajutor. Era în centru oraşului unde este multă lume. Vreau să plătească cel care mi-a mutilat copilul, iar Poliţia să îşi facă treaba cât mai repede.”, a povestit mama băiatului.

Mama copilului a povestit că băiatul nu îl cunoaște pe agresor, însă susține că i-a reținut chipul şi îl poate identifica. Polițiștii au identificat în scurt timp doi minori suspecți și susțin că, înainte de incident a avut loc o discuţie în contradictoriu între copiii. Incidentul șocant s-a petrecut într-un parc din București.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata