Șocant! Copil grav rănit după ce leagănul în care se dădea s-a rupt! Părinții: „Locurile de joacă, un pericol!”

0

Șocant! Copil grav rănit după ce leagănul în care se dădea s-a rupt! Părinții: „Locurile de joacă, un pericol!”

Locurile de joacă pentru copii reprezintă adesea un pericol pentru copii. De multe ori leagănele sau toboganele vechi se rup iar copiii sunt victim sigure. Este și cazul unui băiat de 13 ani care a ajuns de urgență la spital după ce leagănul în care se dădea s-a rupt cu el.

CITEȘTE ȘI: SUFERINȚA SURDĂ CARE A ÎMPINS-O LA SINUCIDERE PE LAURA. CE SPUN APROPIAȚII?

Băieţelul de 13 ani venise în parc imediat după şcoală. Colegii lui au văzut momentul în care leagănul pe care se dădea s-a desprins iar copilul a căzut de la aproximativ doi metri înălțime.

Un trecător a observat scena și a sunat la 112. Băiatul a ajuns de urgență la spital cu fractură la mână. Părinții acuză autoritățile și spun că parcurile nu au mai fost renovate de foarte mulți ani și reprezintă un pericol pentru copii. Incidentul șocant s-a petrecut recent într-un parc din Iași. În toată ţara, sunt parcuri şi locuri de joacă pentru copii extrem de riscante. În luna Iulie, o fetiţă de 8 ani din București a suferit un accident similar după ce leagănul în care se dădea în parcul Orăşelul Copiilor s-a rupt.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata