Șocant! Copil român, abandonat de familie în străinătate! A trait din mila oamenilor, pe străzi!

0

Șocant! Copil român, abandonat de familie în străinătate! A trait din mila oamenilor, pe străzi!

Un caz șocant a îngrozit o comunitate întreagă după ce un copil roman a fost abandonat de părinți, pe o stradă dintr-un oraș suedez. Din primele informații, se pare că totul a fost descoperit după ce băiatul, afiliat unei grupări infracționale, a fost reținut pentru furt calificat.

CITEȘTE ȘI: ZECI DE PITEȘTENI-FĂRĂ APĂ! AFLĂ CÂND ȘI ÎN CE CARTIERE!

Acesta a povestit că, după ce a fost abandonat de părinții lui care au plecat în România, pentru a putea supraviețui, s-a asociat cu o grupare de infractori, în momentul de față având deja o condamnare pentru furt calificat.

Potrivit anchetei poliției, băiatul trăia în condiții mizere, iar părinții l-au lăsat și au plecat înapoi în România, fiind neclar cine a avut grijă de el. Reprezentanții comunei Järfälla ar fi cerut de mai multe ori ajutorul poliției din Norrbotten pentru a transporta băiatul la aeroportul Arlanda și pentru a-l trimite în țara de origine, însă fără succes. Serviciul social din Järfälla a decis să intervină imediat pentru a prelua băiatul până în momentul în care se va decide, legal, unde va fi plasat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata