Șocant! Copilă de 11 ani abuzată sexual de profesorul de matematică! Cum s-a aflat totul?

0

Șocant! Copilă de 11 ani abuzată sexual de profesorul de matematică! Cum s-a aflat totul?

Caz de-a dreptul șocant într-o școală după ce un profesor de matematică, șef de promoție în facultate, este acuzat că i-a trimis mesaje cu tentă sexuală unei copile de 11 ani, chiar elevă a lui. Totul a ieșit la iveală după ce părinții fetiței au descoperit mesajele și au mers imediat la poliție.

CITEȘTE ȘI: TRAGEDIE LA BUDEASA! A FOST GĂSIT PLUTIND PE LAC!

Profesorul a fost săltat chiar din sala de clasă, în timpul orelor, și dus direct la audieri. După incident, cadrul didactic și-a luat câteva zile libere. Din mesajele trimise de professor, reiese clar că acesta îi cerea copilei să se întâlnească în afara orelor de program.  Profesorul de matematică are 25 de ani si predă ca suplinitor la o şcoală din Sighetu Marmației de puțin timp.

„M-a sunat poliţia, m-a întrebat dacă domnul profesor are ore şi să îl reţin până la sosirea lor. A fost poliţia la şcoală. A fost rugat domnul profesor să îi însoţească.”, a declarant directoarea școlii.

„Poliţiştii au pus în aplicare două mandate de percheziţii domiciliare la locuinţele tânărului. Au fost ridicate mai multe bunuri.”, a transmis IPJ.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata