Șocant! Copilă de 14 ani violată de vecin timp de doi ani! A rămas însărcinată!

0

Șocant! Copilă de 14 ani violată de vecin timp de doi ani! A rămas însărcinată! Un caz șocant a îngrozit o comunitate întreagă după ce un bărbat de 53 ani a agresat sexual și violat luni la rând o copilă de doar 14 ani. Și mai grav este că micuța a rămas însărcinată, bărbatul ajungând în arestul poliției.

CITEȘTE ȘI: ȘOCANT! TÂNĂR TĂIAT ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI! AGRESORUL DE NEGĂSIT!

Chinurile prin care trecea micuța au început în urmă cu doi ani când aceasta era trimisă la bărbat, vecinul familiei ei, să muncească în gospodărie. Pentru munca prestată familia copilei era plătită. Din primele informații, se pare că bărbatul a profitat de vârsta copilei şi de faptul că provine dintr-o familie săracă şi a abuzat-o sexual în tot acest timp. Totul s-a aflat în urmă cu două zile când mama a decis să o ducă la spital pentru un control iar medicii au stabilit că este însărcinată.

Acela a fost momentul în care micuța a decis să povestească tot calvarul prin care a trecut. „O fată de 14 ani, însoțită de mama ei, s-a prezentat pe 23 martie 2023, la Spitalul Municipal de Urgențe Bârlad, unde cadrele medicale au stabilit că este însărcinată, potrivit IPJ Galați. Suspectul este un bărbat, de 53 de ani, din comuna Rădești. A fost sesizată Poliția municipiului Bârlad și Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a declinat competența Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Bujor.

Din cercetări a reieșit că, în perioada octombrie 2021 – februarie 2023, bărbatul de 53 de ani, profitând de faptul că minora s-ar fi aflat singură la locuința acestuia din comuna Rădești, cu scopul de a efectua mai multe activități gospodărești, ar fi întreținut raporturi sexuale neconsimțite cu aceasta, prin constrângere, profitând de situația materială precară a familiei.”, au transmis polițiștii.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului sau pe Tik Tok

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata