Șocant! Copilă de 14 ani violată timp de un an de șeful poliției locale!

0

Șocant! Copilă de 14 ani violată timp de un an de șeful poliției locale!

Un caz șocant de viol și agresiune sexuală s-a petrecut recent cu o fată de 14 ani care, timp de un an a trecut prin chinuri groaznice. Concret, copila a fost violate de zeci de ori chiar de șeful poliției locale din comuna unde locuia cu tatăl său. Fata s-a mutat cu tatăl său după ce mama sa a murit într-un cumplit accident de circulație.

CITEȘTE ȘI: DEZASTRUL DE PE A1 A ÎNDOLIAT CINCI FAMILII DIN BASCOV! TRAGEDIE IMENSĂ!

„Eu ieşeam pe afară. Şi a început să-mi dea mesaje încontinuu. Îmi dăduse cerere prima dată pe messenger. Îmi dăduse mesaj acolo că: „Ce fac? Sunt drăguţă! A trecut el cu maşina de poliţie locală. Şi a oprit lângă mine. Mi-a zis că de ce nu-i răspund la mesaje. Că sunt drăguță. Că de când m-a văzut îi place de mine. Că vrea să mă vadă.”, povestește copila.

La un moment dat, sub pretextul că o duce acasă, bărbatul a profitat de naivitatea copilei şi de situaţia financiară precară, i-a oferit şi o sumă de bani. Întreaga poveste a ieşit la iveală, abia după un an, când fata şi-a făcut curaj şi le-a povestit apropiaţilor coșmarul prin care a trecut. Fata și-a făcut curaj și a povestit totul unor rude care au sesizat poliția. În urma unei anchete, poliţistul local a fost reţinut.  Cazul şocant s-a petrecut în comuna Stejaru, judeţul Teleorman.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata