Șocant! Copilă vândută de părinți pentru 3500 euro! A fost violată!

0

Șocant! Copilă vândută de părinți pentru 3500 euro! A fost violată!

Caz șocant! O copilă de numai 17 ani a fost vândută de părinți în schimbul sumei de 3500 euro. Concret, părinții, în loc să o protejeze pe minoră, au vândut-o și au obligat-o să se căsătorească cu un băiat, tot minor. Dar și să se mute la locuința tânărului.

CITEȘTE ȘI: DESCOPERIRE MACABRĂ ÎN ARGEȘ! GĂSIT MORT ÎN PROPRIA LOCUINȚĂ!

Copila nu a mai suportat chinurile groaznice după ce a fost violată în repetate rânduri și a decis să anunțe autoritățile. A sunat la 112 şi a spus că a fost violată de fiul celor care au cumpărat-o, cu care era obligată să se mărite. Fata a fost forțată de părinți să se mute din județul Sălaj, într-o comună din Mehedinţi. Copila a fost preluată de polițiști și dusă într-un centru unde primește consiliere de specialitate.

„A trebuit să întrețină și raporturi sexuale cu băiatul familiei respective, de asemenea, minor al familiei respective. A fost expertizată din punct de vedere al medicinei legale, iar actul sexual, din păcate, s-a confirmat.”, a declarat directorul DGASPC Mehedinți.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata