Șocant! Copile violate și bătute de propriul tată! Fata cea mare a încercat să se sinucidă!

0

Șocant! Copile violate și bătute de propriul tată! Fata cea mare a încercat să se sinucidă!

Două surori au fost abuzate sexual, bătute şi violate chiar de cel care ar fi trebuit să le îngrijească și să le protejeze: propriul tată. Fetele au trecut prin chinuri groaznice până la un moment dat când cea mare care are 16 ani nu a mai rezistat și a înghițit un pumn de medicamente.

CITEȘTE ȘI: DOLIU IMENS ÎN MUZICA ROMÂNEASCĂ! UN MARE ARTIST A MURIT SUBIT!

Norocul a fost o mătușă care a văzut-o și a salvat-o. Așa a ieșit la iveală totul, copila povestind că este violată de propriul tată de patru ani. Nici sora ei mai mică, de 11 ani,  nu a scăpat de aceste abuzuri, aceasta fiind și ea violată încă de la vârsta de 9 ani.

Mama fetelor era plecată la muncă în străinătate și a declarat că nu a bănuit nicio secundă că se poate întâmpla așa ceva întrucât soțul era o persoană liniștită care nu consuma alcool. Singurul lucru care a pus-o pe gânduri era faptul că fetele vorbeau din ce în ce mai rar cu ea, nu mai erau lăsate de tată.

Copiii-amenințați cu moartea

Singurul care aflase de situație era fratele mai mare al copilelor. Își surprinsese tatăl chiar în timpul unui raport sexual. Acesta a precizat că a stat de vorbă cu tatăl și l-a rugat să se potolească, însă, din nefericire, fără succes. Din acel moment copiii au fost ameninţaţi cu moartea, motiv pentru care nu au discutat cu nimeni despre ceea ce li se întâmplă.

Mătușa copilelor, speriată de faptul că fata a încercat să se sinucidă, a stat de vorbă cu ea, aflând totul. Ulterior, femeia discutat şi cu cealaltă copilă de 11 ani şi a aflat prin ce a trecut în tot aceşti ani. Au anunţat-o pe mama fetelor care a venit în ţară şi a depus plângere la poliţie, bărbatul fiind, în momentul de față, arestat pentru 30 de zile. Cazul șocant s-a petrecut recent în Iași.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook, pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului, pe Google News sau pe Tik Tok

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata