Șocant! Cunoscută actriță bătută cu bestialitate în parc!

0

Șocant! Cunoscută actriță bătută cu bestialitate în parc! Cunoscuta actriță Andreea Hristu a fost bătută de un bărbat în plină stradă fără ca nimeni să nu intervină. Andreea Hristu, actriță la Teatrul Excelsior din București a povestit pe Facebook că a fost bătută în plină zi în Parcul Cișmigiu.

CITEȘTE ȘI: „AU LUAT VIAȚA UNUI ÎNGER DE 4 ANI!” O ÎNTREAGĂ FAMILIE UCISĂ CU BESTIALITATE ȘI ÎNGROPATĂ! CRIMĂ ȘOCANTĂ!

Totul părea perfect pentru femeie. Cu o cafea și o carte, s-a așezat pe o bancă. Până când un bărbat s-a apropiat de ea și i-a cerut bani. Refezul actriței a fost și momentul în care lucrurile au degenerate iar actrița a fost bătută.

„Azi am fost bătută în Cișmigiu, în plină zi, lângă podul ăsta frumos. Da, se poate. Stăteam pe o bancă, cu o carte și o cafea. Se apropie un individ, nimic suspect, vorbește frumos, vrea să mă întrebe ceva. Îmi cere bani, îi spun nu. Insistă, îi cer să plece. Începe să mă jignească, să mă înjure. Ridic tonul și îl ameninț cu poliția. Continuă. Sun la 112.

Mă trezesc cu el la gât, îmi zboară telefonul pe jos, cu dispecera în apel. Țip. Mă uit în jur după ajutor. Mă lovește cu propria mea plasă cu cărți până se rupe și cad toate răsfirate pe alee. Sunt 4 oameni pe băncile din jurul meu, niciunul nu intervine. În timp ce individul se îndepărtează zicând în gura mare că eu l-am agresat, se apropie o tânără care rămâne cu mine până vine poliția și care acceptă să fie și martor la dosar. Alți oameni vin să mă ajute, unii se duc să-l caute pe individ prin parc. “Bărbații” care au fost prezenți de la început s-au evaporat toți.”, a scris actrița într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Actrița povestește că oamenii legii au acționat impecabil. Polițiștii l-au prins și dus la secție pe agresor, iar cu Andreea au fost empatici, umani și respectuoși.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata