Șocant! Cunoscută artistă condamnată la închisoare! A mituit polițiștii!

0

Cântăreața Lidia Buble a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității pentru dare de mită. Concret, artista a fost oprită în trafic, anul trecut, iar pentru a nu fi testată cu etilotestul și amendată le-a oferit polițiștilor suma de 900 lei. Era perioada în care șoferii aveau nevoie de declarație pe propria răspundere pentru a circula pe timpul nopții.

Pentru că nu avea declarația, Lidia Buble și-a sunat un prieten, care a sfătuit-o să îi mituiască pe polițiști. Procurorii au ajuns la artistă după ce au interceptat telefonul bărbatului, care era suspect într-un alt dosar.

În primă instanță cântăreața a primit un an de închisoare cu suspendare, se va afla sub supraveghere timp de doi ani şi va presta 90 de zile de muncă în folosul comunităţii la Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă sau la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie Socială Sector 1 Bucureşti. Decizia nu este definitivă. Cei doi agenţi de poliţie care au oprit-o pe artistă au fost trimişi şi ei în judecată, pentru luare de mită.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata