Șocant! Dănuț Dinu-mușcat de un câine în Lunca Argeșului!

0

Consilierul local Dănuț Dinu a fost atacat, seara trecută, de un câine, în timp ce se plimba prin parcul Lunca Argeșului. Animalul, un Brac german l-a atacat și rănit la unul dintre picioare pe Dănuț Dinu care a precizat că „totul s=a întâmplat într-o fracțiune de secundă, neavând timp să reacționeze, să se ferească”.

CITEȘTE ȘI: ACUM! SALVAMONTIȘTII ARGEȘENI – INTERVENȚIE ÎN MUNȚI PENTRU SALVAREA UNEI FETIȚE DE 12 ANI!

La fața locului a intervenit imediat un echipaj SAJ și un echipaj de poliție. După regretatul incident, primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea, a reacționat, făcând apel la responsabilitate și grijă.

„Regret incidentul din Parcul Lunca Argeșului, în care un cetățean a fost mușcat de un câine Brac german, o rasă neagresivă, de regulă!

Astfel de situații nu trebuie să se repete!

Fac, deci, apel la responsabilitate și grijă – proprietari și cetățeni – așa încât să ne bucurăm și de plimbări în parcuri în siguranță, și de compania patrupedelor noastre!

Poliția Locală face frecvent acțiuni de informare privind obligațiile proprietarilor de câini, dar și al comportamentului uman în preajma animalelor de companie care pot reacționa instinctiv în anumite situații.”, a postat primarul Cristian Gentea.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata