Șocant! Drogat și fără permis, și-a dat foc în benzinărie! Pagube uriașe!

0

Un tânăr de 24 ani și-a dat foc  într-o benzinărie și a pus în pericol viața angajaților. Se pare că tânărul a fost oprit în trafic de polițiști care au descoperit, în urma unui control de rutină, că avea permisul de conducere suspendat. Mai mult, în urma testării s-a descoperit că băiatul onsumase cannabis, iar aparatul drugtest ridica suspiciuni şi în cazul altor substanţe interzise. Acesta este motivul pentru care poliţiştii l-au dus la spital pentru recoltare de probe biologice.

CITEȘTE ȘI: ACUM! CUTREMUR PUTERNIC ARGEȘ! A FOST ACTIVAT PLANUL ROȘU DE INTERVENȚIE!

Însă, de la spital băiatul nu a mers acasă ci într-o benzinărie unde s-a stropit cu combustibil și a intrat peste angajați. Totul a luat foc într-o secundă de la mobilier, calculatoare, marfă și sistemul electronic sau documente. Angajații au reușit, într-un final, să stingă focul cu extinctoarele și au sunat imediat la 112.

Tânărul a fost transportat de urgență la spital în stare gravă. Angajații benzinăriei au decis ca ieri să închidă. Pagubele sunt mari, mai ales la sistemele electronice, iar angajaţii încearcă să mai salveze ce se mai poate din mobilier şi documente. Poliţiştii au deschis trei dosare penale pe numele tânărului, fiind cercetat pentru distrugere, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi sub influenţa drogurilor. Incidentul șocant s-a petrecut sâmbătă noaptea, într-o benzinărie din Craiova.

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata