Șocant! Elev de 12 ani, prins cu un pistol la şcoală! Profesorii au anunţat poliţia după o lună!

0

Un elev de 12 ani a fost prins recent având asupra lui un pistol cu bile, chiar în incinta unității de învățământ. Din primele informații, se pare că pistolul a fost confiscat de către un cadru didactic care au sunat la Poliție, iar polițișii au aflat că este vorba despre un pistol cu bile de plastic.

„Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au identificat apelanta, care a declarat faptul că în luna septembrie un alt cadru didactic ar fi confiscat un pistol cu bile de la un elev în vârstă de 12 ani, neanunţând la acel moment organele de poliţie”, precizează IJP.

Surse judiciare au precizat că fapta s-a petrecut la Şcoala „I. A. Basarabescu” din municipiul Ploieşti, iar cadrul didactic care a confiscat pistolul a crezut că este unul de jucărie, motiv pentru care nu a sesizat poliţia timp de o lună. În urma verificărilor efectuate, cu sprijinul poliţiştilor Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, s-a stabilit faptul că pistolul în cauză este unul tip air-soft, fără marcă şi face parte din categoria armelor neletale, nefiind supusă autorizării.

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata