ȘOCANT! Elevă de 15 ani abuzată sexual de profesor! Bărbatul a fost arestat!

0

ȘOCANT! Elevă de 15 ani abuzată sexual de profesor! Bărbatul a fost arestat! Un alt caz de agresiune sexuală în rândul elevilor, de data aceasta fiind vorba despre un profesor de atletism. Concret, un profesor de atletism, angajatul clubului sportiv  CS Dinamo din Bucureşti, a fost arestat, fiind acuzat de agresiuni sexuale asupra unei minore de 15 ani, elevă a sa.

CITEȘTE ȘI: ARGEȘ. CUMPLIT! ȘI-A TĂIAT MAMA CU UN CUȚIT!

Anchetatorii susțin că profesorul a constrâns-o pe elevă să ajungă într-o garsonieră pentru masaj de refacere musculară și a agresat-o sexual fără a avea puterea de a se apăra. Mai mult, se pare că profesorul ar fi folosit un vibrator cu care a atins-o pe elevă, fără acordul acesteia. Conform procurorilor, în 9 noiembrie 2021, inculpatul, profesor de atletism la un club sportiv din Bucureşti, ar fi exercitat asupra uneia dintre elevele sale în vârstă de 15 ani acte de natură sexuală, altele decât cele care s-ar putea circumscrie infracţiunii de viol.

„În data de 09 noiembrie 2021, inculpatul, profesor de atletism la un club sportiv din Bucureşti, a exercitat asupra persoanei vătămate, una dintre elevele sale, în vârstă de 15 ani la momentul savarsirii faptei, acte de natură sexuală, altele decât cele care s-ar putea circumscrie infracţiunii de viol.

Actele de natură sexuală au fost exercitate de inculpat în mod repetat şi prin punerea persoanei vătămate minore în imposibilitate de a se apăra sau de a-şi exprima voinţa, în timp ce se aflau într-o garsonieră din București. Cei doi ar fi ajuns în garsonieră sub pretextul invocat de inculpat de efectuare a unui masaj de refacere musculară, în contextul unui raport de autoritate generat de relaţia profesor-elev şi a unei disproporţii fizice dintre aceştia.”, se arată în comunicat.

Urmărește știrile Obiectiv de Argeș și pe pagina de Facebook sau pe grupul Ziar Obiectiv – Știrile Argeșului

 

 

 

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata